За мен

Здравейте! Казвам се Десислава Хаджийска, на 24 години съм и живея в град Троян. Открих любовта си към фотографията през 2010 година, когато бях едва седми клас. Оттогава насам не спирам да уча и усъвършенствам уменията си в тази област. От май 2020 фотографията от хоби се превърна в моя професия – нещо, за което дълго мечтаех. В момента целта ми е да оправдая доверието на всеки един клиент било то със запечатване на най-важните моменти от живота му или чрез популяризиране на бранда му с качествени снимки на продуктите и услугите, които предлага на пазара.

            Начин на работа:

  1. Запазването на час за индивидуална фотосесия може да стане най-късно до 2 дни преди фотосесията. Когато става въпрос за голямо събитие от рода на сватба или кръщене, то е хубаво да запазите фотограф веднага след като сте разбрали деня и часа на празненството, тъй като свободните часове и дни се изчерпват много бързо.
  2. Среща или разговор по телефона – запознаваме се и уточняваме програмата на събитието, както и ако имате някакви по-специфични изисквания като клиенти
  3. След заснемането на фотосесията получавате снимките си в срок от 14 до 60 дни в зависимост от вида на фотосесията.
Scroll to Top